Previcus WOZ specialisten - Property Pass
+

WOZ: Bespaar op onterecht opgelegde belasting

Door de unieke samenwerking tussen Property Pass en Previcus kan Previcus u direct gratis adviseren over de kansen van WOZ-bezwaar voor uw vastgoedportfolio aan de hand een WOZ-quickscan. Kies welke panden u doorzet naar Previcus om te bespreken tijdens uw adviesgesprek.

Gratis WOZ-quickscan
WOZ-bezwaar met Previcus

Advies op maat voor Property Pass gebruikers

Uw panden in Property Pass geeft u niet alleen inzicht, maar zorgt ervoor dat u gemakkelijk en veilig data kan delen met andere dienstverleners, zoals Previcus. U kunt gemakkelijk selecteren welke panden u in aanmerking wil laten komen voor onze WOZ-quickscan. Een WOZ-expert van Previcus kijkt dan kort naar uw portfolio om te analyseren wat de kansen zijn en voor welke panden WOZ-bezwaar interessant is.

Waarom WOZ-bezwaar?

Het maken van WOZ-bezwaar voor zakelijke- en beleggerspanden is tijdrovend, complex en zorgt voor veel administratieve handelingen. Vertrouw daarom op de circa 60 WOZ-consulenten, taxateurs en juristen van Previcus Vastgoed en zorg dat u niet onnodig veel belasting betaald.

Na ontvangst van het aanslagbiljet bestaat de mogelijkheid om een WOZ-bezwaar in te dienen. De procedure dient te worden gestart binnen 6 weken na dagtekening van het aanslagbiljet. Bij een verlaging van de WOZ-waarde ontvangt u niet alleen een restitutie van de OZB (onroerendezaakbelasting) maar tevens van overige belastingen zoals onder andere de Vennootschapsbelasting (VPB).