Werkwijze - Property Pass

Controle
over jouw huurinformatie

Met alles in een helder eenduidig overzicht conform industrie standaarden, kan je makkelijker en sneller delen wat en met wie jij wil. Daarnaast heb je ook meer controle met toegang tot handige services apps.

1

Login

Heb je een bericht van je bank ontvangen over het aanleveren van huurinformatie? Property Pass zorgt voor een eenvoudige en snelle manier om te voldoen aan de vraag vanuit de bank en geeft je toegang tot veel handige en kostenbesparende services.

2

Vastgoed portefeuille samenstellen

Door je portefeuille en gebouwen eenmalig in te voeren ontstaat er een eenduidig, onbetwistbaar overzicht volgens industrie standaarden.

3

Huurcontracten eenmalig invoeren

Voer alle bestaande huurcontracten eenmalig in. Op basis van deze informatie vult het dashboard zich met actuele informatie, uit open registers, over je portefeuille. Direct inzichtelijk en een tool om je vastgoed beter te laten presteren.

4

Huurinformatie delen

Met 3 klikken op de knop deel je eenvoudig en snel de benodigde informatie met je bank. Jij bepaalt en deelt op een veilige wijze allen wat nodig is. Zo voldoe je direct aan de huidige vragen en ben je voorbereidt op de toekomst.

5

Toegang tot services

De invoering van de data geeft je direct toegang tot verschillende digitale diensten op het platform. Kies bijvoorbeeld voor het digitaal verzenden van je huurinformatie naar een taxateur of maak nog sneller en makkelijker een nieuwe huurovereenkomst via het volledig digitale contracten portaal.