WOZ-bezwaar maken - Property Pass

Previcus Vastgoed

WOZ-bezwaar maken

Previcus Vastgoed - WOZ specialisten

WOZ-bezwaar maken

Previcus is een juridische en taxatietechnische dienstverlener die bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ waarde en het controleren van de OZB aanslagen.

Door de unieke samenwerking tussen Property Pass en Previcus kan Previcus u direct gratis adviseren over de kansen van WOZ-bezwaar voor uw vastgoedportfolio aan de hand een WOZ-quickscan. Kies welke panden u doorzet naar Previcus om te bespreken tijdens uw adviesgesprek.

Previcus Vastgoed is als eerste in Nederland gestart met het verlenen van de diensten. Gedurende de jaren zijn zij uitgegroeid tot hét WOZ-advieskantoor van Nederland. Previcus is marktleider in alle branches, van particulier tot zakelijk, van woningcorporatie tot belegger. Previcus Vastgoed staat voor een eerlijk belastingstelsel waarbij zij van mening zijn dat men niet teveel belasting mag betalen.

No Cure No Pay

Previcus Vastgoed verleent haar diensten volledig op basis van no cure no pay. Bij een gegrond bezwaar zal er eenmalig een percentage van de gerealiseerde besparing worden gevraagd. Klopt de WOZ-waarde? Dan zal de WOZ-waarde worden gehandhaafd en dekt Previcus alle gemaakte kosten: dit is het risico voor Previcus.

Wat kunt u van Previcus verwachten?

  • Direct financieel voordeel
  • Wij ontzorgen. Bespaar geld, tijd en administratie
  • Landelijk dekkend netwerk van taxateurs en juristen
  • Alle specialismes onder één dak, zodat wij u van A t/m Z kunnen bijstaan
  • Onze specialisten hebben kennis van bedrijfsmatig vastgoed, alle gemeentelijke taxatiepakketten en waardecontroles in het kader van de Wet WOZ
  • Wij gaan voor onze klanten altijd een stap verder om nog betere resultaten te bereiken
    Het hele jaar door houden wij u op de hoogte middels uw persoonlijke online dossier