Login

Bespaar op onterecht opgelegde belasting

Gratis advies over de kansen van WOZ-bezwaar voor je vastgoedportfolio aan de hand een WOZ-quickscan? Dat kan met Property Pass, vanwege de unieke samenwerking met de WOZ-specialisten van Previcus. Kies welke panden je doorzet naar Previcus om te bespreken tijdens jouw adviesgesprek.

Start de quickscan

Voordelen van Previcus

Lever snel en eenvoudig gegevens aan

No cure no pay

Maak effectief en professioneel WOZ bezwaar

Lever snel en eenvoudig 

gegevens aan

Voordelen voor jou

Selecteer je panden in Property Pass en lever alle benodigde informatie aan met één druk op de knop. Let op! Er moet binnen 6 weken na de dagtekening van de beschikking bezwaar worden gemaakt.

Selecteer panden

No cure no pay


Wanneer Previcus voor een bedrijfspand of namens een organisatie bezwaar maakt tegen de hoogte van de WOZ waarde en dit bezwaar wordt gegrond verklaard, dan is de gemeente wettelijk verplicht om de door hun gemaakte kosten te vergoeden. Deze tegemoetkoming voor de juridische en taxatietechnische bijstand is op basis van artikel 7:15 Awb en het Besluit Proceskosten. Je betaalt alleen een eenmalige fee bij een gegrond bezwaar. Dit is een percentage over de gerealiseerde besparing.

Meer informatie

Maak effectief en professioneel WOZ bezwaar 

Previcus is jaren geleden als eerste is begonnen met deze vorm van dienstverlening. Inmiddels hebben zij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze. Het team van Previcus is gegroeid naar 60 experts en is daarmee het grootste WOZ-kantoor van Nederland.

Bespaar tijd en geld door de gehele procedure uit handen te geven.

Meer informatie

Over Previcus Vastgoed

WOZ bezwaren 

Sinds de oprichting in 2003 heeft Previcus Vastgoed zich gespecialiseerd in taxaties en procedures in het kader van de Wet WOZ. Al jarenlang verlagen zij voor hun klanten WOZ waarden, en de daaraan gekoppelde belastingen.

Doordat zij jaren geleden als eerste begonnen zijn met deze vorm van dienstverlening hebben zij een beproefde en doorontwikkelde werkwijze waarmee ze landelijk actief zijn.
 

Meer informatie

Vragen? Stel ze aan Antonio

Contactpersoon

Antonio Garcia Alanis
Marketing en Sales manager

Previcus Vastgoed 

0485 - 574 444

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht The Netherlands

©2022 Axiom RE BV

Ik kan ook gewoon zelf bezwaar voeren, waarom zou ik dat uitbesteden aan Previcus Vastgoed?

U kunt inderdaad de bezwaarprocedure zelf voeren. Echter, omdat het meestal een vrij technisch verhaal betreft is het als ‘leek’ moeilijk om met goed onderbouwde argumenten uw WOZ beschikking te weerleggen. Vanwege de specialistische kennis die Previcus Vastgoed bezit kunnen wij deskundig bezwaar maken tegen uw WOZ waarde. Ook stellen wij, wanneer nodig, een taxatierapport op waardoor de slagingskans toeneemt. Uiteraard vallen ook deze kosten binnen de vergoeding van de gemeente, waardoor ook dit u niks kost. Daarnaast hebben de specialisten van Previcus Vastgoed ook inzicht in alle verkochte woningen in uw gemeente.

Hoe snel moet er na ontvangst van de beschikking bezwaar worden aangetekend?

Wanneer u bezwaar aan wilt tekenen tegen u WOZ beschikking, dient dit binnen zes weken na dagtekening van uw WOZ beschikking te worden gedaan bij de gemeente.

Kan ik Previcus Vastgoed voor alle onroerende zaken inschakelen?

Ja, u kunt Previcus Vastgoed voor alle onroerende zaken inschakelen: woningen, recreatiewoningen, loodsen, bedrijfspanden, boerderijen, enzovoorts.

Hoe snel krijg ik te horen of mijn WOZ waarde is verlaagd?

Wanneer u de documenten die wij nodig hebben heeft opgestuurd stelt een van onze juridisch specialisten gelijk een bezwaarschrift op. Hoe lang het daarna duurt is afhankelijk van de gemeente. Deze is verplicht om voor 31 december van hetzelfde kalenderjaar uitspraak te doen op het bezwaarschrift. In de praktijk ontvangt u de uitspraak vaak eerder.

Veelgestelde vragen

Antonio van Previcus Vastgoed staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden

We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen n.a.v. je vraag en je eventueel meer informatie over onze producten te sturen per e-mail. Door op ‘Verzenden’ te klikken ga je akkoord met de onze privacyverklaring.

WOZ-waarde laten controleren