Login

Via Property Pass kan je digitaal huurinformatie aanleveren bij Rabobank en ING. Per 31 juli 2023 worden de activiteiten van Property Pass geïntegreerd in de software van Omniboxx. Het merk Property Pass en haar dienstverlening worden hiermee opgenomen in Omniboxx, een van de populairste en omvangrijkste vastgoedmanagement software-oplossingen voor vastgoedbeleggers en -beheerders.

Over Omniboxx

Omniboxx is een van de populairste en omvangrijkste vastgoedmanagement oplossingen voor het stroomlijnen van al je vastgoedprocessen. Omniboxx richt zich op vastgoedeigenaren en -beheerders en biedt diverse oplossingen voor vastgoedbeheer. Omniboxx is onderdeel van BORON Valuation Group. Elk bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de BORON Valuation Group helpt ons om een betere vastgoedmarkt te bouwen.

Meer informatie

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht The Netherlands

©2022 Axiom RE BV

Omniboxx neemt data-deelactiviteiten van Property Pass over 

Veelgestelde vragen

 1. Waarom stopt Property Pass? 
  Omniboxx neemt de data-deelactiviteiten van Property Pass over. Door de bundeling van de krachten van Omniboxx en Property Pass wordt het voor bestaande en nieuwe gebruikers van Omniboxx mogelijk om digitaal huurinformatie aan te leveren bij Rabobank, ING en (later ook) ABN AMRO.


 2. Tot wanneer kan ik via Property Pass digitaal huurinformatie delen met de bank? 
  Je kan tot en met 31 juli 2023 via Property Pass digitaal huurinformatie blijven delen met de bank. Na deze datum worden deze activiteiten geïntegreerd bij Omniboxx en kan je dit doen via de software van Omniboxx. De manier waarop je de data deelt blijft nagenoeg hetzelfde. 


 3. Blijven andere functionaliteiten van Property Pass nog beschikbaar? 
  Na 31 juli 2023 kan je geen gebruik meer maken van je Property Pass account en zijn de overige functionaliteiten niet meer beschikbaar. 


 4. Krijg ik automatisch toegang tot de Omniboxx software? 
  Nee. Je moet expliciet aangeven of je Omniboxx wilt uitproberen en hiervoor een account aanmaken. Dit kan je doen via een link die je binnenkort in je e-mail ontvangt. 


 5. Worden mijn gegevens automatisch overgezet naar Omniboxx? 
  Ja. als je kiest voor Omniboxx zorgen we ervoor dat er een account voor je wordt opengezet en jouw vastgoedinformatie in dit account wordt toegevoegd. 


 6. Wat gebeurt er met mijn data nadat Property Pass geïntegreerd is bij Omniboxx?
  Vanaf 31 juli 2023 zal Property Pass uw account en jouw gegevens opruimen en verwijderen uit haar databases.

 7. Ik heb meer dan 50 verhuurbare eenheden, kan ik dan ook overstappen naar Omniboxx? 
  Ja, dat is mogelijk. Graag treedt Omniboxx met jou in overleg over de mogelijkheden die zij hiervoor kan bieden. Neem hieronder contact met ons op.


Introductie Omniboxx Start

Property Pass lanceert Omniboxx Start, een product voor het beheer van portefeuilles tot 50 verhuurbare eenheden. Voor beleggers die op zoek zijn naar een combinatie van slimme en handige functionaliteiten waarmee professioneel vastgoedbeheer laagdrempelig toegankelijk wordt gemaakt.

Blijf op de hoogte

Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de integratie bij Omniboxx 

ContactPersbericht