Stop met het invullen van het zoveelste Excel-bestand - Property Pass

Stop met het invullen van het zoveelste Excel-bestand

15 november 2022

Ben je bezig met het aanleveren van je huurinformatie aan de bank via Excel?

Stop daarmee. Vul in plaats daarvan je Property Pass in en deel je huurinformatie digitaal.

Jouw vastgoeddata in 5 minuten in Property Pass? Meld je nu aan voor de onboarding service.

Met de onboarding service van Property Pass profiteer je van alle voordelen van het platform, zonder het tijdrovende invoerwerk.

Ja, ik wil onboarden

Waarom zou ik Property Pass invullen?

Als je nu eenmalig je huurinformatie invult heb je al je gegevens overzichtelijk in een dashboard beschikbaar. Vanuit Property Pass is delen van je vastgoedgegevens met meerdere stakeholders, zoals de bank, een kleine moeite. De volgende keer dat je huurinformatie moet aanleveren, doe je dat met één druk op de knop. Dat scheelt uren administratief werk.

Waarom moet ik juist nu Property Pass invullen?

Het cijferseizoen is aangebroken. De tijd van financieel terugkijken op het jaar, je boekhouding bijwerken en vooruit kijken. Wat zal de onzekere economie brengen? In Property Pass heb je al je huurinformatie overzichtelijk bij elkaar, zodat je goed geïnformeerde beslissingen voor de toekomst neemt. Heb je nog geen huurinformatie digitaal gedeeld met de bank? Digitaal delen met de bank gaat de norm worden. Zet je vastgoedgegevens in Property Pass, dan deel jij ze eenvoudig digitaal met de bank.

Welke voordelen biedt digitaal delen via Property Pass mij?

  1. Je deelt alleen noodzakelijke gegevens; niets meer, niets minder
    Door je vastgoedinformatie via Property Pass aan de bank op te sturen, deel je in één keer alle noodzakelijke data. Je bepaalt welke gegevens de bank krijgt. Geen gezoek meer, geen heen en weer mailen. Maar in één keer goed de noodzakelijke informatie aanleveren.
  2. Je krijgt sneller antwoord van de bank
    Via Property Pass lever je vastgoeddata aan op een manier die aansluit op computersystemen van de bank, daarom verwerkt de bank jouw gegevens automatisch. Je omzeilt zo tijdrovende handmatige invoerwerkzaamheden en de bankmedewerker werkt direct met de juiste gegevens. Daarmee verkort je de doorlooptijd met bijna de helft.
  3. Je gebruikt je vastgoedgegevens steeds opnieuw
    Eenmaal ingevoerd is het delen, en opnieuw delen, van de gegevens nog maar een kleine moeite. Huurinformatie delen met de bank? Een taxatierapport aanvragen? Dit doe je met een druk op de knop

Stop dus met het zoveelste Excel-bestand en regel je vastgoedinformatie één keer goed. Vul je Property Pass in voor het einde van het jaar. Hulp nodig? Vraag de onboarding service aan.

Ja, ik wil onboarden