Sneller, slimmer en simpeler werken met de bank? Deel digitaal. - Property Pass

Sneller, slimmer en simpeler werken met de bank? Deel digitaal.

6 september 2022

Behoefte aan snellere interacties met je bank?

Zo richting het einde van het jaar maak je de balans van je vastgoedportefeuille op. Je kamt je administratie door, verzamelt de relevante data en stuurt die door naar je financier. Voor de meeste ondernemers voelt het doorsturen van informatie naar je
financier als een noodzakelijk kwaad. Het kost veel tijd en moeite. Iedere keer zoek je dezelfde gegevens op, typ je ze over en stuur je ze door. En bij iedere verandering herhaalt dit zich. Dat kan handiger. Hoe dan? Deel je data niet meer via Excel maar via Property Pass.

Drie voordelen van digitaal delen via Property Pass

 1. Deel alleen de noodzakelijke gegevens, in één keer goed

  Herken je dit? Je stuurt je vastgoedinformatie in een Excel-bestand aan de bank. Een week later ontvang je een verzoek van de bank om aanvullende informatie op te sturen. Je stuurt de informatie op, waarna er een week later een tweede verzoek komt. Dit herhaalt zich twee, drie keer en voor je het weet is de eerder aangeleverde informatie al verouderd.
  Lever je gegevens via Property Pass aan en je deelt in één keer alle noodzakelijke data. Niet meer, niet minder. Geen gezoek meer, geen verwarring over verschillende versies van documenten, geen heen en weer mailen. Maar in één keer goed de noodzakelijke informatie aanleveren.

 2. Verkort je doorlooptijden dankzij automatische informatieverwerking

  Door je vastgoedinformatie digitaal te delen met de bank via Property Pass, lever je de data in een uniforme vorm en volgens vaste definities aan. Je werkt bovendien met één set data en één manier van aanleveren die voor iedere bank hetzelfde is. Je aangeleverde data sluiten aan bij de systemen van de bank en maken daardoor automatische verwerking van jouw gegevens mogelijk. Dankzij de directe invoer in het bancaire systeem zonder foutgevoelige, tijdrovende handmatige invoerwerkzaamheden werkt de bankmedewerker direct met de juiste gegevens. Doorlooptijden worden hierdoor significant verkort.

 3. Eenmalig invoeren, eindeloos hergebruiken, snel actualiseren

  Zet dit jaar de stap en verzamel jouw vastgoedinformatie in Property Pass. Eenmaal ingevoerd is het delen, en opnieuw delen, van de gegevens nog maar een kleine moeite. Dit doe je met één druk op de knop. Staat één van je panden leeg tijdens de jaarlijkse revisie van de bank, maar verhuur je het gebouw een maand later? Met een druk op de knop lever je eenvoudig en snel de nieuwe informatie aan. De bank is direct op de hoogte van je situatie.

Laat ons weten hoe jij je data deelt met de bank. Beantwoord onderstaande vragen en help ons Property Pass te verbeteren. Alvast bedankt.