Nieuwe Property Pass-gebruiker Frits Warmerdam: “Ik werk al twintig jaar met Excel, maar met Property Pass is digitaal delen veel gemakkelijker.” - Property Pass

Nieuwe Property Pass-gebruiker Frits Warmerdam: “Ik werk al twintig jaar met Excel, maar met Property Pass is digitaal delen veel gemakkelijker.”

29 november 2022

Met 172 huurappartementen onder zijn hoede, heeft senior administrateur Frits Warmerdam veel werk en weinig tijd. Daarom kiest hij voor de onboarding service van Property Pass. Al zijn huurgegevens worden voor hem in Property Pass geladen, zodat hij met een reeds ingevulde portefeuille aan de slag gaat. Hoe is de onboarding service hem bevallen?

“Kijk, hier staat de jaarlijkse huuropbrengst, totale huuroppervlak en de bezettingsgraad.” Frits Warmerdam klikt door het dashboard van zijn Property Pass-portefeuille. Hij wijst de verschillende gegevens aan. Als nieuwe Property Pass-gebruiker ontdekt hij steeds meer mogelijkheden. “Dit is handig. De directie en penningmeester kunnen op het dashboard meekijken en zijn dan direct op de hoogte.”

Frits werkt twee dagen per week als senior administrateur bij Stichting Schouwenhove, een luxe serviceflat voor senioren. Hij doet de huuradministratie voor de 172 appartementen. Dit najaar deelde hij voor het eerst zijn huurinformatie via Property Pass met de bank. “Ik werk al twintig jaar met Excel, maar met Property Pass was digitaal delen veel gemakkelijker.”

Verplicht digitaal delen

Wanneer Frits in september de verzoekmail van de Rabobank krijgt, zucht hij diep. Het is weer tijd om de huurgegevens aan te leveren. Vorig jaar deelde hij zijn gegevens nog via zijn eigen Excel-bestanden. Toen gaf de bank al aan dat hij dit jaar zijn persoonlijke Excel niet meer kon gebruiken. “Ik wist dat het eraan zat te komen. Maar stelde het vanwege tijdsgebrek steeds uit. Het kost me minstens anderhalve dag om alle data om te zetten naar een digitaal bestand dat de bank wel accepteert.”

In de mail van de bank ziet Frits dat hij zijn huurinformatie ook via Property Pass kan aanleveren. Geïntrigeerd meldt hij zich aan als gebruiker. “Het zag er veelbelovend uit. Maar ik had niet de tijd om me in het programma te verdiepen.” Vanwege de harde deadline van de bank, wil Frits de dataoverdracht zo snel mogelijk regelen. Hij neemt contact op met de klantenservice van Property Pass. “Ik had direct persoonlijk contact. Daardoor kon ik mijn vragen voorleggen.”

Onboarding Service

Na overleg met Property Pass kiest Frits voor de onboarding service. Hij stuurt zijn Excel-sheets naar Property Pass zodat zijn gegevens direct in het programma ingeladen worden. “Eind september stuurde ik de huurgegevens. Direct na mijn vakantie, begin oktober, had ik alle informatie al terug.” Met een druk op de knop deelt Frits direct aansluitend zijn huurinformatie met de bank.

Alle huurinformatie op één plek

Nu houdt Frits zijn Property Pass-portefeuille maandelijks bij. Per jaar verwerkt hij dertig mutaties, met vijfendertig nieuwe huurders. “Het bijhouden is zo gedaan. Dan kost het me minder tijd dan wanneer ik het in mijn Excel-bestand moet bijwerken. En omdat ik nu al mijn relevante gegevens digitaal op één plek opsla, is volgend jaar delen met de bank nog makkelijker.”

Net als Frits weinig tijd?

Kies voor onze onboarding service.
Meld je voor 5 december aan. De eerste vijf aanmelders maken kans op een gratis onboarding t.w.v. € 195,-

Maak kans op een gratis onboarding!