Stel eenvoudig digitaal huurovereenkomsten op in Property Pass, met de unieke integratie  van LegalThings. Maak nieuwe huurovereenkomsten voor winkels, kantoren, bedrijfsruimten en woningen direct digitaal aan. Vraag jouw huurders om digitaal te ondertekenen en sla de gegevens gestructureerd en herbruikbaar op in jouw portefeuille.

Voordelen van LegalThings

Stel eenvoudig online
huurovereenkomsten op

100% digitaal ondertekenen

Al jouw informatie automatisch op orde én geïntegreerd in Property Pass

Stel eenvoudig online huurovereenkomsten op

Voordelen voor jou

Met een slimme contractgenerator wordt het opstellen, tekenen en bewaren van huurcontracten toegankelijk gemaakt voor iedereen. Maak nieuwe huurovereenkomsten voor winkels, kantoren, bedrijfsruimten en woningen direct digitaal aan gekoppeld aan Property Pass. Vraag uw huurders om digitaal te ondertekenen en sla de gegevens gestructureerd en herbruikbaar op in uw portefeuille. Alle informatie die u al in Property Pass heeft ingevuld wordt hergebruikt voor het nieuw op te stellen contract.

Stel hier uw huurcontract op

100% digitaal ondertekenen

Nodig jouw huurder uit om zijn huurovereenkomst digitaal te ondertekenen. Rechtsgeldig, veilig en overal te ondertekenen. De huurder ontvangt automatisch de te ondertekenen versie en een kopie van het getekende contract. Geen printjes, scans en overbodige handelingen meer. Bespaar jouw huurder en jezelf een hoop tijd en moeite.

Vraag demo aan

Alle informatie automatisch op orde én geïntegreerd in Property Pass

Na ondertekenen van het contract wordt een ondertekende versie van het contract automatisch aan Property Pass toegevoegd zodat je al jouw informatie op één plek houdt. Download en deel jouw originele huurovereenkomsten met derde partijen, zoals jouw taxateur.

Over LegalThings

LegalThings is een online dienst (Software-as-a-Service) voor het opstellen en ondertekenen van juridische documenten. Via LegalThings wordt het digitaal opstellen, tekenen en bewaren van contracten en juridische overeenkomsten toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie

Contact met LegalThings

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht The Netherlands

©2022 Axiom RE BV

Voor welke documenten kan ik LegalThings gebruiken?

In Property Pass staan 3 standaard ROZ templates klaar voor gebruik.

Kan ik ook andere documenten ondertekenen?

Ja zeker, dat is uiteraard mogelijk. De contract generator kan uitgebreid worden voor andere overeenkomsten. Neem contact met ons op via het contactformulier en laat u informeren over de mogelijkheden.

Is het ondertekenen van het contract rechtsgeldig en juridisch bindend?

Ja, voor het ondertekenen van het contract wordt gebruik gemaakt van Signrequest. Lees hier meer over Signrequest

Veelgestelde vragen

Wij zijn er voor jou om al jouw vragen te beantwoorden

Stel digitaal huurcontracten op

LoginStel hier uw huurcontract op!Stel hier uw huurcontract op

We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen n.a.v. je vraag en je eventueel meer informatie over onze producten te sturen per e-mail. Door op ‘Verzenden’ te klikken ga je akkoord met de onze privacyverklaring.