Property Pass werkt samen met Envalue om het taxatieproces te vereenvoudigen en te versnellen. De benodigde data voor taxaties worden in Property Pass gestructureerd en kunnen vervolgens met één druk op de knop worden ontsloten naar de taxatiesoftware van Envalue. 

Envalue staat op de shortlist van alle banken in Nederland.

Vraag een offerte aan

Voordelen van Envalue

Snelheid door digitale data uitwisseling met jouw taxateur 

Eenmalig invoeren, 
veelvuldig delen

Ontvang een getekende versie van het taxatierapport in Property Pass 

Data direct vanuit Property Pass met je taxateur delen

Voordelen voor jou

Bespaar kostbare doorlooptijd in het taxatieproces door digitale aanlevering van de gegevens bij de taxateur. Lever de juiste gegevens in één keer aan op de juiste plek. Voor jou weinig moeite en het versnelt het proces voor de taxateur. Eenmaal aangeleverd? Dan krijg je binnen vijf tot tien werkdagen een taxatierapport terug in Property Pass. 

Eenmalig invoeren, veelvuldig delen

De gegevens die je in Property Pass eenmalig hebt ingevoerd voor aanlevering bij de bank kan je nu ook met één druk op de knop delen met de taxateur. Dus niet langer dubbel werk doen, maar met één druk op de knop veilig en snel aanleveren in het taxatiesysteem van de taxateur. Je behoudt overzicht van wat er met de taxateur is gedeeld en hoeft hiervoor niet langer jouw email box te doorzoeken. 

Staat het te taxeren object nog niet in jouw Property Pass omgeving? Geen probleem, Property Pass voegt het pand automatisch toe. Actualisatie van het taxatierapport of herwaardering van het pand nodig? Deel dezelfde gegevens met één druk op de knop. 

Ontvang het getekende taxatierapport in Property Pass

Naast het aanleveren van de gegevens bij Envalue ontvang je bij afronding van de taxatieopdracht ook de getekende versie van het taxatierapport in jouw gebouwpaspoort. Zo wordt jouw dossier automatisch gevuld en houdt je jouw dossier compleet en op orde. In jouw dashboard ontvangt je een samenvatting van de uitkomsten van de waardering. Niet langer zoeken naar documenten of de gegevens verspreid opgeslagen maar alle relevante informatie op één plek bij elkaar.

Over Envalue

Envalue, het modernste taxatiekantoor van Nederland, gebruikt de modernste technologieën voor data gedreven taxaties en het creëren van portefeuille inzicht.

Meer informatie

Contact met Envalue


Contactpersoon

Jelle van der Leck
Senior Consultant

Envalue


+31 85 77 37 007 

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht The Netherlands

©2022 Axiom RE BV

Hoe werkt het uitwisselen van taxatierapporten bij banktaxaties?

Envalue respecteert de werkwijze die gebruikelijk is indien sprake is van taxaties voor de bank. In sommige gevallen is aanlevering van het taxatierapport bij u als eigenaar pas mogelijk na toestemming van de bank. Uiteraard respecteert Envalue deze afspraken.

Hoe weet ik welke gegevens ik moet aanleveren bij de taxateur?

De taxateur stelt een lijst van benodigde documenten en data samen en deelt deze met u. Per e-mail ontvangt u een bericht dat er gegevens aangeleverd kunnen worden. U logt in bij Property Pass met één druk op de knop en u ziet welke documenten u moet aanleveren. Ontbreken er gegevens en documenten? Met een simpele upload van de documenten maakt u uw dossier compleet voor de taxateur.

Welke informatie kan ik delen met de taxateur?

De ingevoerde huurinformatie kunt u delen maar ook PDF documenten, afbeelding en Excel bestanden. Naast bestanden wordt de huurlijst als dataset gedeeld met de taxatiesoftware. Dit scheelt invoerwerkzaamheden voor de taxateur en voorkomt invoerfouten.

Vanaf wanneer gaat de taxatietermijn lopen?

Na een volledige aanlevering van de benodigde gegevens krijgt u binnen 5 à 10 werkdagen het taxatierapport in ondertekende vorm terug.

Kan ik ook gebruik maken van deze dienst voor panden die nog niet in Property Pass zijn ingevoerd?

Uiteraard. Indien u een taxatieopdracht geeft aan Envalue voor panden die nog niet in het systeem staan, dan wordt in Property Pass het pand automatisch toegevoegd en kunt u daarna de benodigde gegevens aan het pand toevoegen.

Veelgestelde vragen

Wij zijn er voor jou om al jouw vragen te beantwoorden

Twee keer zo snel een taxatierapport

LoginVraag een offerte aan

We gebruiken jouw gegevens om contact met je op te nemen n.a.v. je vraag en je eventueel meer informatie over onze producten te sturen per e-mail. Door op ‘Verzenden’ te klikken ga je akkoord met de onze privacyverklaring.