Lever digitaal huurinformatie aan bij de grootbanken

Lever via Property Pass huurinformatie aan bij Rabobank, ING Real Estate Finance en ABN AMRO (binnenkort).  Heb je een bericht van je bank ontvangen over het aanleveren van huurinformatie? Property Pass zorgt voor een eenvoudige en snelle manier om hieraan te voldoen.

Met 3 klikken op de knop deel je de benodigde informatie met je financiers. Jij bepaalt en deelt op een veilige wijze alleen wat nodig is. Zo voldoe je direct aan de huidige vragen en ben je voorbereid
 op de toekomst.

Voordelen van data delen met jouw bank

Eenvoudig en veilig delen

Één methode voor meerdere banken

Extra services

Deel eenvoudig en veilig

Voordelen voor jou

Verzamel, structureer en digitaliseer jouw huurinformatie in Property Pass. Omdat je alle data op één plek hebt staan, is handmatig verwerken en delen via PDF of Excel verleden tijd. Je levert via Property Pass digitaal de door jouw financier opgevraagde gegevens aan. Dat is gemak.

Één methode voor meerdere banken

Deel jouw huurinformatie met meerdere financiers en andere stakeholders. Lever jouw huurinformatie aan bij Rabobank en ING Real Estate Finance vanuit één portaal en op één en dezelfde manier. Werk niet langer met verschillende lijstjes, Excel-formats en methodes van aanleveren. Door standaardisatie en digitalisering lever jij sneller informatie aan en kan de bank de informatie ook beter verwerken. Iedereen tevreden.

Extra services

Na invoer van de data krijg je direct toegang tot verschillende handige en kostenbesparende services op het platform. Kies bijvoorbeeld voor het digitaal verzenden van je huurinformatie naar een taxateur, opstellen van huurfacturen. 

Maak daarnaast nog sneller en makkelijker een nieuwe huurovereenkomst aan via het volledig digitale contracten portaal. Met de software van Property Pass begin je laagdrempelig met digitalisering en professionalisering.

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht The Netherlands

©2022 Axiom RE BV

Deel data met jouw bank

Start met delen
Login