Wil je af van steeds opnieuw dezelfde gegevens zoeken en rendement mislopen omdat je het overzicht mist? Wil je beginnen met het digitaliseren van je data en zoek je de eerste stap in de goede richting? Dan is een digitaal datasysteem voor jouw commercieel vastgoed de oplossing. Met de software van Property Pass begin je laagdrempelig met digitalisering en professionalisering.

Voordelen 

Dashboards met jouw KPI's

Alle relevante informatie op één plek beschikbaar

Benut het potentieel 
van jouw data

Dashboards met jouw KPI's

Voordelen voor jou

Met KPI’s van jouw gehele portefeuille en op gebouwniveau weet je exact hoe jouw beleggingen presteren. Het dashboard geeft inzicht in de prestatie van jouw portefeuille, van klein tot groot. Zie in één oogopslag hoe je panden ervoor staan met relevante KPI’s zoals de gemiddelde looptijd van jouw huurcontracten, jaarlijkse inkomsten en bezettingsgraad.

Verzamel en orden alle relevante informatie van jouw vastgoedportefeuille op één plek. Creëer overzicht en inzicht. Met Property Pass verzamel je al jouw gebouwinformatie, huurcontracten, incentives, indexaties details, taxaties en eigendomsgegevens op één plek.

Zo heb je met één blik inzicht in de performance van jouw portefeuille en gebouwen.

Benut het potentieel van jouw data!

Voer jouw data in en krijg direct toegang tot verschillende handige en kostenbesparende services op het platform. Verzend bijvoorbeeld digitaal jouw huurinformatie naar een taxateur. Of stel jouw huurfacturen op met een druk op de knop. Maak daarnaast nog sneller en makkelijker een nieuwe huurovereenkomst aan via het volledig digitale contractenportaal.

Neem de eerste stap en ontdek de voordelen van digitalisering voor jou.

Europalaan 400, 3526 KS Utrecht The Netherlands

©2022 Axiom RE BV

Inzicht in de performance van jouw portefeuille?

Ervaar het zelfGa naar mijn dashboard

Alle relevante informatie op één plek beschikbaar!

Login